Scheermesjes voor safety razors

mesjes3


Er is nog steeds een grote keuze in mesjes voor safety razors. Van onwaarschijnlijk goedkoop tot gewoon goedkoop. Bij de meeste mannen gaat 1 mesje tussen 1 en 3 weken mee. Gemiddeld genomen heeft u dus per jaar genoeg aan 26 mesjes. Indien u de duurste zou nemen dan betaalt u 14,30 euro op jaarbasis. Indien u de goedkoopste neemt bent u 5,20 euro kwijt. Hoeveel betaalt u voor die supermarktmesjes?

Hoe lang u met een mesje doet, hangt van vele dingen af. Met zekerheid kunnen we zeggen dat zeer goed inzepen voor het scheren de levensduur van uw mesjes enorm zal verlengen.

Er blijken nogal wat verschillen te zitten tussen de vele mesjes die op de markt zijn. Een bekende naam op de verpakking wil nog niet zeggen dat de mesjes beter zijn. Lang geleden waren er verschillende soorten en vormen die dan soms enkel in één bepaald merk van safety razors pasten. Tegenwoordig passen alle safety razor mesjes in elke safety razor. U kan best enkele merken proberen tot… u het mesje van uw leven tegenkomt…

 

  vorige  | volgende

Reacties gesloten