Scheerproducten

Alles begint bij een goede scheerzeep. Toch zijn er verschillende andere producten die uw scheerleven kunnen verbeteren.

Naast de gewone scheerproducten uit de supermarkt achter de hoek bestaat er een hele wereld van kwalitatieve producten die scheren tot een echt feest kunnen maken.

Scheerzeep of scheercrème.
Scheerzeep hoort bij een kwast zoals Parijs bij de Seine. Scheerzeep heeft u nodig om scheerschuim te maken. En dat is nodig om uw baardhaar goed vochtig te maken en het mesje vlot te laten glijden over het aangezicht. Er is evenwel een verschil tussen scheerzeep en scheercrème.
Scheerzeep is even hard als gewone zeep. Echt wassen kan u er zich niet mee, maar u kan er schuim mee maken dat het een lieve lust is. Als uw huid niet makkelijk uitdroogt, dan zal u met moeite een favoriet kunnen aanduiden in de overweldigende keuze aan zeepjes.
In vergelijking met scheerzeep is een scheercrème zachter en smeerbaar. Scheercrème is daarom voor sommige mannen iets makkelijker in gebruik. Crèmes doen het goed bij mannen die kampen met een gevoelige of droge huid.

scheerzeep2  scheercreme1

Pre-shave.
Droogt de huid naar uw gevoel toch te veel uit? U wil uw mes nog beter laten glijden? Gebruik dan een pre-shave.
De pre-shave van Proraso: gewoon een klein veegje op elke kaak aanbrengen, daarna gewoon inzepen.

proraso-preshave

Aluin.

aluin

Aftershave balsem.

ASbalm

Aftershave of eau-de-toilette.

geurtje

Talk.
Talk kan gebruikt worden als allerlaatste onderdeel van een uitgebreide scheerbeurt. Door een zeer kleine hoeveelheid op de geschoren huid aan te brengen krijgt u een nog gladder gevoel.

talk

  vorige  | volgende

Reacties gesloten