10 voordelen van een safety razor

safety-razors-10


1. U voelt zich terug ‘echt’ scheren.
..
Scheren met een safety razor maakt dat zich terug ‘voelt’ scheren. Het is niet zomaar wat er op los krabben. Als u zich met een safety razor scheert maakt u scheren uitdagend. U wordt steeds veeleisender en gaat voor een onwaarschijnlijk glad resultaat. Leuk voor uzelf en voor uw partner.

2. Safety razors hebben uitstraling…
Een safety razor heeft een zekere nostalgische uitstraling en zelfs een ietwat rebels karakter. Het zijn eenvoudige instrumenten en horen helemaal bij een hedendaagse mannelijke scheerstijl.

3. Een superglad resultaat…
Na wat oefening kan een safety razor een superglad resultaat opleveren. Bijna te vergelijken met een scheerbeurt met een open scheermes. U zult verstelt staan van wat zo’n klein apparaatje kan doen.

4. Makkelijk in gebruik…
Het scheren met een safety razor is makkelijk zelf aan te leren in een minimum van tijd.

5. Scheer economisch…
Safty razor mesjes zijn, in verhouding met supermarkt scheermesjes, beduidend minder duur. En als u zich goed inzeept gaan de mesjes nog eens veel langer mee. Een enorm verschil voor uw portemonnee!

6. Veilig scheren…
Fietsen, autorijden, skiën, overmatig drinken,… allemaal gevaarlijke dingen. Scheren met een safety razor is niet gevaarlijk. Een safety razor heeft niet voor niets de term ‘safety’ in zich. Het is een veilig en hygiënisch instrument. Indien u het goed aanpakt zal u zich niet snijden.

7. Vriendelijk voor uw huid…
De conditie van uw huid wordt beter en u maakt komaf met scheerbrand en ingegroeide baardharen. Ook de hardste baardharen worden moeiteloos afgeschoren.

8. Snelheid…
Met korte, gerichte en doeltreffende haaltjes en bent u in een minimum aan tijd geschoren.

9. Milieuvriendelijk…
Een safety razor is  zo goed als onverslijtbaar en dus duurzaam. Hij gaat een leven lang mee en veroorzaakt een beduidend minder grote afvalberg dan wegwerpscheermesjes.

10. Een verwenmoment…
Met een safety razor kan u zich als man eens goed verwennen. Een goede scheerbeurt geeft een heerlijk gevoel. U voelt zich herboren en kan de wereld aan. Maak er een echt ritueel van waar u tijd voor neemt. Quality time voor heren.

  vorige  | volgende

Reacties gesloten